Csomagjaink

Dream Days in weekdays

A Rudolf-Ház prémium szobáiban

Ha csendes romantikára vágyna egy szürke hétköznapon, a belváros százéves platánsora alatt mindig különleges a hangulat, mellette érdemes elsétálni egy csodálatos naplementéért a Prímás-sziget csúcsára. A Bazilika és a királyi vár mellett a Keresztény Múzeum gyönyörű értékeinek megtekintését kár volna kihagyni, a Duna Múzeum családbarát kiállítása pedig 2021-ben európai különdíjat nyert. Akik pihenni érkeznek hozzánk és jobban kedvelik a napfürdőzést, azokat a Szent István Strandfürdő századeleji hangulata várja a platánfák árnyékában. Egy kora esti Duna-parti séta, egy pohár finom bor, egy ínyenc vacsora a Bistro42-ben – kívánhat ennél többet?

Ajánlatunk tartalmazza:

 • Szobai bekészítés: Kreinbacher Prestige Brut pezsgő,
 • Reggeli szobaszervizzel és a ház saját pörkölésű kávéjával,
 • Bármely, a Vendég által kiválasztott este izgalmas élményvacsorát kínálunk, melyet éttermünk, a Bistro42, a Dunakanyar egyik legkifinomultabb konyhája készít el és hozzá illő, sommelier által összeállított borsorral tálaljuk.

2 fő részére / 2 éjszaka

115.000.- FT*

Walk in the city

A Rudolf-Ház prémium szobáiban
Ha a pihenés mellett szeret sétálni és megismerkedne Esztergom vagy a környező hegyek-völgyek rejtett és kevésbé ismert élményeivel, Esztergom kiváló választás. Közép-Európa leghosszabb és leghangulatosabb platánsora alatt ejtőzhet, elmerülhet egy festői naplementében a vén Duna partján, vagy éppen magával ragadhatja a Szent Tamás-hegyi utcácskák romantikus hangulata. Párjával végig járhatja a Viziváros macskaköves tereit és eközben minden utcácska sarkán talál valami felfedeznivalót. Ha úgy érzi, eleget sétált, a városban több helyen elérhető közösségi kerékpárokat igénybe véve akár a regényes Búbánatvölgyig is elkerekezhet a Duna-parti biciklisúton.

2 fő részére, 2 éjszaka

84.000.- FT*

Lost in time

A Rudolf-Ház prémium szobáiban

Egy hétvége nem biztos, hogy elég, hogy a város minden nevezetességét felfedezze, de megpróbálni azért érdemes. A pezsgős villásreggelit követően jókedvűen indulhat a nap, Esztergom számos élményt kínál az idelátogatók számára. A barokk főtér, vagy az olasz városkák szűk utcácskáit időző Szent-Tamás-hegyi városrész olyan hangulatot idéz, mintha egy másik korban andalogna az ember. A pihenés és a Bistro42-ben eltöltött gasztronómiai kalandozás közben a Duna-partról a Bazilikáig vezető Macskalépcső bejárását, vagy a Vaskapuból előtáruló látképet semmiképpen se hagyja ki! Ha pedig a Felvidék felől esténként az égre festett naplemente látványa megérinti szívüket, legkevésbé az idő fog számítani.

Ajánlatunk tartalmazza:

 • Szobai bekészítés: Kreinbacher
 • Prestige Brut pezsgő,
 • Pezsgős villásreggeli a ház saját pörkölésű kávéjával,
  Bármely, a Vendég által kiválasztott este izgalmas élményvacsorát kínálunk, melyet éttermünk, a Bistro42, a Dunakanyar egyik legkifinomultabb konyhája készít el és hozzá illő, sommelier által összeállított borsorral tálaljuk.

2 fő részére, 2 éjszaka

119.000.- FT*

One night & moonlight

a Rudolf-Ház prémium lakosztályaiban

Puha ébredés után egy pohár pezsgő, majd ínyenc villásreggeli és kezdődhet egy valóban különleges nap. A helyi legenda szerint „szerelmesek padjának” nevezett több, mint százéves Palkovics-padról elbűvölő panoráma nyílik a Mária Valéria hídra, a Várhegyre és a Vizivárosra. Egy romantikus séta a százéves platánok árnyékában, vagy a Szent-Tamás hegyre, aztán ha megéheztek, következhet egy különleges vacsora a Rudolf-Házhoz tartozó Bistro42-ben, ahol Barna Ádám, a magyar konyha újszerű és egyedi megközelítésének képviselője várja egy különleges gasztronómiai élménysétával. Válogatott boraink egy dallamot játszanak a vacsora minden akkordjával.

Ajánlatunk tartalmazza:

 • Szobai bekészítés: Kreinbacher
 • Prestige Brut pezsgő,
 • Pezsgős villásreggeli a ház saját pörkölésű kávéjával,
  Izgalmas élményvacsorát kínálunk, melyet éttermünk, a Bistro42, a Dunakanyar egyik legkifinomultabb konyhája készít el és hozzá illő, sommelier által összeállított borsorral tálaljuk.

2 fő részére, 1 éjszaka

89.000.- FT*

*Áraink tájékoztató jellegűek Az elérhető időpontokat és az időponthoz tartozó pontos árakat a foglalás oldalon találja https://www.rudolf-haz.hu/foglalas/, vagy tájékoztatásért hívja a recepciónkat! +3670 341 9952

Kérdése van?

Írjon nekünk