Prémium lakosztály
villásreggelivel

Prémium lakosztályaink

24 és 39 m2-es lakosztályaink különböző stílust is képviselnek. Minden szobánk egyedi tervezésű luxus mellett nyújt maximális kényelmet. A lakosztályonként változó színek, formák, anyagok és hangulatok egyszerre elégítik ki a szép iránti igényt és pihentetik vendégeink érzékeit.

Prémium külön ágyas lakosztály

Ez a gyönyörű, különleges színvilágú, napsütötte, 40 m2-es lakosztályunk a kényeztetést kedvelő Vendégeink egyik kedvence. A puha olvasósarokkal és kényelmes társalgóval kialakított terek a pihenést igazán élvezők számára maga a paradicsom. A tér igény szerint összenyitható a mellette lévő lakosztállyal, így akár négyen is kényelmesen élvezhetik a Rudolf-Ház és Esztergom különleges hangulatokat árasztó, friss enteriőrjét.

Deluxe lakosztály
villásreggelivel

Deluxe lakosztály

Luxuslakosztályunk izgalmasan ötvözi a modern, konvencióktól mentes egyediséget az itt található, gyönyörűen restaurált, romantikus mennyezeti freskóval. Tágas terek, egyedi bútorok teszik felejthetetlenné az Esztergomban töltött időt. Pasztellszínek, barátságos elegancia, puha kényelem – ezt nyújtja a főtérre néző, mégis csendes, napsütötte lakosztály.

Grand apartmanunk
villásreggelivel

Három hálószobás, két fürdőszobás Grand Apartmanunk tökéletes választás mindazoknak, akik kitörnének a szürke hétköznapok rutinjából.
Izgalmas színvilágú, egyedi tervezésű tetőtéri apartmanunk kiváló választás lehet akár 4-6 fős baráti társaságoknak is.