Szobáink

A RUDOLF-HÁZ BOUTIQUE HOTELBEN KILENC EGYEDI TERVEZÉSŰ, KÜLÖNLEGES SZÍNVILÁGÚ LAKOSZTÁLY ÉS APARTMAN VÁRJA VENDÉGEINKET HÁROM KATEGÓRIÁBAN, MELYEK KÖZÜL KÉT LAKOSZTÁLYUNK ÖSSZENYITHATÓ.

Deluxe lakosztályunk

Luxuslakosztályunk izgalmasan ötvözi a modern, konvencióktól mentes egyediséget az itt található, gyönyörűen restaurált, romantikus mennyezeti freskóval. Tágas terek, egyedi bútorok és lágy anyagok teszik felejthetetlenné a nálunk töltött időt. Pasztellszínek, barátságos elegancia, puha kényelem – ezt nyújtja a főtérre néző, mégis csendes, napsütötte lakosztály. A tér igény szerint összenyitható a mellette lévő prémium lakosztállyal, így akár négyen is kényelmesen élvezhetik a Rudolf-Ház és Esztergom különleges hangulatokat árasztó enteriőrjét.

1 ÉJ: 48.000.- FT*

Prémium lakosztályaink

24 és 39 m2-es lakosztályaink különböző stílust is képviselnek. Minden szobánk egyedi tervezésű luxus mellett nyújt maximális kényelmet. A lakosztályonként változó színek, formák, anyagok és hangulatok egyszerre elégítik ki a szépség és harmónia iránti igényt és pihentetik vendégeink érzékeit Prémium lakosztályaink.

1 ÉJ: 35.000.- FT*

Prémium összenyitható lakosztályunk

Különleges színvilágú, napsütötte lakosztályunk a kényeztetést kedvelők kedvence. A puha olvasósarokkal és kényelmes társalgóval kialakított terek a pihenést igazán élvezők számára maga a paradicsom. A tér igény szerint összenyitható a mellette lévő Deluxe lakosztállyal, így akár négyen is kényelmesen élvezhetik különleges vendégszeretetünket.

1 ÉJ: 35.000.- FT*

*Áraink tájékoztató jellegűek Az elérhető időpontokat és az időponthoz tartozó pontos árakat a foglalás oldalon találja https://www.rudolf-haz.hu/foglalas/, vagy tájékoztatásért hívja a recepciónkat! +3670 341 9952

Kérdése van?

Írjon nekünk